Stop Lynas

Stop Lynas

IKLAN PINJAMAN

IKLAN PINJAMAN

Followers

Sunday, October 4, 2009

Azeez berbohong.....Salahuddin Ayob

Malaysiakini melaporkan....

]Timbalan Presiden PAS, Salahuddin Ayob mendakwa ketua Putera Umno hanya mereka-reka cerita yang dia dipukul oleh penyokong pembangkang sewaktu penamaan calon bagi pilihanraya kecil DUN Bagan Pinang semalam.

Beliau mengulas dakwaan Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim yang juga ahli Majlis Tertinggi (MT) Umno yang dia telah dipukul oleh penyokong PAS.

Salahudin berkata, Azeez telah datang menemuinya dan memberitahunya yang dia telah dipukul oleh sembilan pemuda PAS.

Katanya, sekiranya benar Azeez dipukul oleh sembilan orang, sekurang-sekurang tentu ada tanda bengkak atau cedera.

Bagaimanapun, menurut Salahuddin yang juga ahli Parlimen Kubang Krian, dia tidak nampak apa-apa kesan pada Azeez.

Malah, katanya, baju Azeez juga bersih dan tiada tanda kotor sebagai bukti berlaku pergelutan antaranya dengan mereka yang menyerangnya.

Bercakap dalam satu sidang akhbar hari ini, Salahuddin menyifatkan dakwaan Azeez itu sebagai satu pembohongan untuk mengelirukan rakyat.

(Umno kini sudah ketandusan isu dan telah menipu lagi rakyat dengan menyatakan Pas melakukan provokasi terhadap Ketua putera umno Datuk Abd Azeez serta bertindak ganas sedangkan beliau tidak sepatutnya berada dikawasan musuh, kalau dah masuk kawasan musuh mana mungkin dia boleh keluar dengan selamat jika Pemuda Pas bertindak ganas terhadapnya. Ini satu lagi penipuan yang hanya datang pada pilihanraya . Rakyat sebenarnya bukan buta dan bodoh, rakyat sudah dapat menilai baik buruknya pemimpin. )

No comments:

Post a Comment