Stop Lynas

Stop Lynas

IKLAN PINJAMAN

IKLAN PINJAMAN

Followers

Tuesday, May 1, 2012

Pelanggang tetap kedai makan marahkan BERSIH!Seorang pelanggang tetap sebuah kedai makan yang setiap pagi pergi ke kedai tersebut untuk makan nasi lemak. Tetapi pada pagi sabtu lalu beliau kecewa kerana nasi lemak yang beliau makan setiap pagi itu kehabisan diawal pagi.."Setiap pagi saya datang makan kat sini, nasi lemak makcik ni sedap, tapi hari ni saya kecewa dan  marah dengan penganjur BERSIH kerana telah panggil ramai orang datang ke KL dan makan kat kedai ni, sekarang saya tak dapat makan nasi lemak yang sedap ni." kata pelanggang tersebut yang agak kecewa.
     Kejadian serupa juga berlaku diseluruh Ibu Kota KL, Ramai dikalangan warga kota terpaksa berebut dengan peserta DEMO BERSIH untuk mendapatkan makanan pagi di kedai. Ini kerana seramai 250 ribu yang hadir seawal pagi di Ibu kota walaupun perancangan BERSIH berkumpul dijadualkan pada pukul 2 petang . Peniaga agak gembira bercampur marah kerana terpaksa tutup awal perniagan mereka kerana kehabisan bahan perniagaan.
       Makcik yang biasanya tutup kedainya pada pukul 2 petang tetapi terpaksa tutup sebelum pukul 10 pagi kerana lauk dan nasi yang sepatutnya dijual pada tengahari namun dah kehabisan kerana diserbu oleh peserta BERSIH dan terpaksa memasaknya awal pagi dan berulangkali memasaknya sehingga habis bekalan basahnya...Tutup awal dan dapat keuntungan berkali ganda......."Hari ini agak letih dan kepenatan kerana melayan peserta bersih yang datang beramai ramai ke kedai makcik ni....hmmm banyak lah juga dapat lebih daripada hari biasa." katanya sambil tersenyum.

3 comments:

 1. Kekejaman Polis - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
  1~BUKTI 1
  2~BUKTI 2
  3~BUKTI 3
  4~BUKTI 4 * (NEW)
  5~BUKTI 5 * (NEW)
  6~BUKTI 6 * (HOT)

  Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=related  Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
  (Bukti kukuh)
  1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
  2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
  3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
  4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete